YUNIKU LEIDEN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1440 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yuniku Leiden. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 21:15 Heerlijk van smaak, maar udon en gyoza wel errrg vet. Extra komkommertjes erbij. Bezorging duurde 25 min meer dan indicatie van 35 min
29 nov 2022 om 20:16 Normaal is het eten altijd goed maar als je vraagt of iets zonder pittige kruiden kan wat normaal altijd kan en je krijgt het toch is het pech voor mij want ik kan het niet opeten zonde
28 nov 2022 om 22:36 Fantastichs , alweer
27 nov 2022 om 22:01 Het was super lekker Ik krijg ook een bakje fruit van het huis Was heerlijk Echt een aanrader
27 nov 2022 om 19:48 Het was weer heerlijk!
25 nov 2022 om 21:39 Het is weer super super lekker, de Ramen heerlijk met veel groente, en de lamspiesjes boterzacht. Ik ben groot fan van yuniku
21 nov 2022 om 8:58 Precies op tijd gebracht, de lekkerste sushi
19 nov 2022 om 19:59 Heerlijk eten weer bezorgd op mijn werk vandaag. Super. Ik vind de Udon ook zo lekker bij jullie, lekker veel groenten er in.
18 nov 2022 om 23:54 Lekkere sushi en we kregen zomaar iets extra’s van het huis. Dat was een leuke verassing!
18 nov 2022 om 20:38 Snel en vriendelijke bezorging. Goede sushi.
16 nov 2022 om 20:13 Superlekker weer met fatsoenlijke porties, bedankt! Voor herhaling vatbaar
14 nov 2022 om 22:44 Snel bezorgd. Verrassend uitgebreide sortiment van verschillende sushi’s. Rijst etc perfect. Kan niet veel beter. Top.